YE-1 Business Look Man

De klassieke drie-eenheid van colbert, pantalon en overhemd zouden de basis items in ieders garderobe moeten zijn. Te dragen bij business meetings, een chique lunch, vergadering, sollicitatiegesprek of netwerkborrel. De eerste indruk is immers ook voor jullie, heren, van groot belang.

Onze passie ligt in het adviseren over de voor jou perfecte combinatie, aansluitend bij jouw persoonlijke wensen. Essentieel hierbij zijn stijl, pasvorm en draagcomfort.  

30-002n0_83_w 40-018s0_63_w

YE-1 B2B

Draag je voor het werk altijd een driedelige combinatie? Speciaal voor collega’s (min. 3 max. 6 personen) organiseren wij op afspraak een B2B avond. Onder het genot van een drankje en hapje kunnen jullie ongestoord winkelen. Wij beschikken oven een uitgebreide collectie business wear en ervaren adviseuses. Indien er verstelwerkzaamheden nodig zijn werken wij samen met een uitstekende coupeuse met een eigen atelier.

naaiatalier_w

YE-1 VIP

Schikt het niet om binnen de ‘normale’ winkeltijden te shoppen en wil je een keer de winkel voor jezelf alleen, ook dat is -op afspraak- te regelen.

 57-0014_83_w

Voor iedere geslaagde klant staat een goodiebag klaar ter waarde van €100!

Inschrijfformulier

Stuur even een mailtje naar info@ye-1menswear.com