Deprecated: Required parameter $container_element follows optional parameter $field_attributes in /data/www/jstylemenswear.nl/www/wp-content/plugins/admin-block-country/lib/tom-m8te.php on line 84 Carl Gross & CG | J Style Menswear

Carl Gross & CG

Carl Gross & CG

Carl Gross voor jong en ouder. Van origine is Carl Gross een modisch merk met een klassieke inslag. Wij verkopen pakken en colberts van dit merk.

Carl Gross

Jonge en progressieve mannenmode, altijd een stapje voor: fashion-wise. Hun visie: ‘we richten ons op de internationale catwalktrends, kijken wat is hip in Parijs, Milaan, New York en LA en gebruiken al deze inspiraties in onze collecties’. Carl Gross dresscode: ‘Be Smart!’ Carl Gross speelt in op innovatie, uitsluitend uitgewerkte en fijn afgestemde modethema’s, luxe stoffen en complexe details: wat nu in is, is morgen weer uit.

Elk seizoen ontwerpt Carl Gross drie modethema’s die variëren van slimme elegantie tot een casual look. Het repertoire van Carl Gross omvat sterk ontworpen colberts, innovatieve kostuums en zelfs nonchalante urban outfits. Alles nabij de trend, altijd up-to-date en in lijn met de tijd. High-end fashion voor trendbewuste mannen, tegen aantrekkelijke prijzen.

CG Club of Gents

De jongere lijn van Carl Gross is CG. De broeken zijn iets meer op de actuele trends afgestemd door bijvoorbeeld een lager kruis of skinny snit. Ook zijn de colberts wat meer getailleerd en wat opvallender. Tegelijkertijd sluit het comfort en de kwaliteit aan bij wat we gewend zijn van Carl Gross. Zo kun je deze twee lijnen ook combineren. Door stoer met netjes te combineren creëer je een eigen stijl.