Deprecated: Required parameter $container_element follows optional parameter $field_attributes in /data/www/jstylemenswear.nl/www/wp-content/plugins/admin-block-country/lib/tom-m8te.php on line 84 Petrol Industries | J Style Menswear

Petrol Industries

NATURAL STYLE

 

Denim & vintage workwear

Al meer dan een kwart eeuw laat Petrol Industries zich inspireren door het mining proces waarmee ruwe olie wordt gewonnen. Petrol Industries speelt in op de behoeften van iedere modebewuste man die graag een stoere look creëert. Het merk staat garant voor een authentieke, speelse uitstraling met een link naar Amerikaanse ontwerpen.

Er is een groot aanbod van hippe shirts, truien en vesten volgens de laatste modetrends. Ook speelt het merk handig in op de seizoenen met een collectie mooie jassen.

Je stoere outfit maak je helemaal compleet met een bijpassende casual riem van Petrol Industries. De kleurrijke overhemden en tops met prints en logo’s geven jouw outfit een eigentijdse draai. De toevoeging van een beetje vintage in ruige creaties zorgen voor een mannelijke, trendy look waarmee je absoluut indruk maakt!

Het werken met ruwe materialen. De kracht van natuurlijke elementen. En het overwinnen van obstakels. Dat is de brandstof voor Petrol Industries. Dat is de Petrol ‘drill to thrill’.

Petrol Boys

Petrol

We stoppen met Petrol KIDS:
We gaan stoppen met mode voor onze kleine mannen. We gaan ons meer richten op merken en mode vanaf maat 176 (kleinste herenmaat XS of S)