De zomer is nu echt voorbij. Tijd om te kijken naar de herenmode voor de herfst/winter 2016. De trendkleuren deze winter zijn bordeaux en petrol blue-green gecombineerd met grijs of beige.

Herinner je je nog de coltrui uit de jaren ’90? Dunne truitjes met een superstrakke kraag rond de nek domineerden toen het modebeeld … en ze zijn terug! De eindeloze combinatiemogelijkheden maken de coltrui tot het uitverkoren kledingstuk voor de herfst/winter 2016. Draag de coltrui met jeans en t-shirt in het weekend, of met een chino en blazer om er lekker warm bij te zitten op kantoor.

Nieuw bij YE-1:

Calvin Klein Jeans: Provocerend, jeugdig en stijlvol. Dat is waar Calvin Klein Jeans voor staat. Door ieder item uit de collectie vorm te geven met pure elegantie en minimalistisch design, blijft Calvin Klein Jeans zich onderscheiden. Casual T-shirts, slank gesneden overhemden en stoere jeans vormen de basis van deze herencollectie: immer casual met een chique touch.

Falke sokken: hoogwaardige kwaliteit in mooie designs en kleuren

Cavello underwear: boxers met leuke prints en hippe kleuren. Per 2 verpakt voor €34,95
 

We nodigen je van harte uit 

Natuurlijk willen wij onze herfst- en wintercollectie graag presenteren.
We nodigen je dan ook graag uit:

7 oktober vanaf 18.30: VIP avond voor onze vaste klanten.
Laat je inspireren door onze herfst- en wintercollectie. Speciaal voor deze avond verzorgt Vintesse een wijnproeverij met hapjes. En profiteer deze avond als eerste van 10% korting op de gehele collectie! 

8 oktober OPEN HUIS YE-1:
Het is alweer bijna 1 jaar geleden dat YE-1 Menswear  zijn deuren opende, dus tijd voor een klein feestje ;-). Kom gezellig shoppen en profiteer alléén deze dag van 10% korting op de gehele collectie. Natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje!

Tot gauw! 

Hartelijke groet,
Team YE-1 Menswear

Adres: Paardenmarkt 11
4401 EE Yerseke
0113-202126