Retourneren en ruilen

RETOURNEREN & RUILEN

KLANTENSERVICE

RETOURNEREN

Heb je iets bij ons besteld en ben je niet tevreden? Jammer, maar geen enkel probleem. Bij J Style Menswear heb je de mogelijkheid om je bestelling te retourneren. Na ontvangst heb je 14 dagen om te retourneren. Na die melding heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen. Wij ontvangen je melding graag op het volgende mailadres: sales@jstylemenswear.nl

Stuur de artikelen die je retour wenst te sturen, inclusief retourformulier naar onderstaand adres:

J Style Menswear
Paardenmarkt 11
4401 EE Yerseke
Nederland

Let op: het risico van verzenden is bij een retourzending voor eigen rekening. Zorg er voor dat je retour in ongeschonden staat is en, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien van originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Artikelen passen om te beoordelen of de maat en/of pasvorm goed is en of de artikelen bij je passen is natuurlijk geen probleem. Echter het gebruik van de artikelen voor andere doeleinden is niet toegestaan. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van het gebruik van de artikelen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Indien wij constateren dat de artikelen zijn gedragen dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

Na ontvangst van je retourzending handelen wij het zo snel mogelijk af, sowieso binnen 14 dagen. We streven ernaar om het aankoopbedrag, exclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending, binnen 3 werkdagen terug te storten via dezelfde betaalmethode als die jij hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling (uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding). Indien je met je creditcard hebt betaald, dan wordt het bedrag gestorneerd. Dit houdt in dat het bedrag in mindering wordt gebracht op je volgende maandafschrift. Je hebt ook de mogelijkheid om je retour af te geven in onze winkel. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de retourneren hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je kunt ook artikelen uit de sale bij ons retourneren. Hier maken wij geen onderscheid in. Vanzelfsprekend gelden dezelfde regels als bij een normale retour.

 RUILEN

Past het artikel niet of wil je toch liever een andere kleur? Dan kun je het artikel ook omruilen. Dit doe je tevens via het retourformulier. Zorg ervoor dat je het formulier volledig hebt ingevuld. Vermeld op het formulier duidelijk voor welke maat of kleur je jouw artikel wilt omruilen. Let er op dat je ruiling in ongeschonden staat is en het, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak je ruiling goed in en stuur het inclusief ingevuld retourformulier binnen 14 dagen terug aan bovenstaand adres. Na ontvangst van je ruiling regelen wij de rest en versturen we je jouw nieuwe artikel gratis toe, mits alles in orde is. Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling kosteloos om te ruilen in onze winkel in Yerseke.